"Natuurlijk jezelf"
Hannah

In samenwerking met Hannah wordt er een serie gemaakt die in het teken staat van “Natuurlijk jezelf” en “Perfect imperfections”. In onze nieuwe videoserie ‘Natuurlijk jezelf’ gaat Julia Sinning (Miss Nederland 2021) elke maand in gesprek met mensen die hun imperfecties – van littekens tot flaporen – hebben omarmd, juist omdat die hen bijzonder, mooi én uniek maken. Hun motto? Go with the flaw.

Campagne
November t/m December - 2021 
Januari - Mei 2022

&C-Magazine, &C-Advertorial, Andc.tv/Youtube & Socials, &C IGTV-special

Chantal x Sproeten 

Hoe doe je dat nou eigenlijk, jezelf mooi vinden? Deze maand vraagt Julia onze Chantal Janzen het hemd van haar lijf. Hoe Chantal dat accepteren van haar sproeten voor elkaar heeft gekregen? Ze vertelt er alles over. 

Silvana x Schubben

Het is weer tijd voor een nieuwe aflevering van “Natuurlijk jezelf”, waarin Julia (Miss Nederland 2021 & hannah ambassadeur) samen met Silvana (34), die een zeldzame huidaandoening heeft waardoor haar hele lijft bedekt is met schubben, voor de camera duikt. Wat houdt deze huidaandoening precies in? En hoe is het om dit te hebben? Julia vraagt haar het hemd van haar lijf. 

Tessa x Sturge-Weber

In de derde aflevering van Natuurlijk jezelf, Tessa. Tessa is geboren met het syndroom van Sturge-Weber, waardoor ze onder meer een grote wijnvlek in haar gezicht heeft. In deze nieuwe video praat Julia met Tessa over haar aandoening, haar onzekerheden en de weg naar (zelf)acceptatie.