“Een duik in de kast van...”
Zonnebrillen.com

In samenwerking met Zonnebrillen.com wordt er een drie-delige video serie gemaakt waar we de wereld door de ogen van 3 influencers te zien krijgen. In deze drie-delige video serie komt het onderwerp ‘fashion’ voornamelijk ter sprake. Zo nemen de drie bekende influencers je mee in hun eigen kledingkast, geven ze je stylingtips én laten hun favoriete fashion items zien. 

Campagne
April t/m Juni - 2022

&C-Magazine, &C-Advertorial, Andc.tv/Youtube & Socials, &C IGTV-special

In deze eerste aflevering van de serie 'Een duik in de kast van...' trappen we af met Larissa Bruin. Samen met Zonnebrillen.com duikt Jamie Li in de kast van de influencer. Ze snuffelt in haar kledingkast en vraagt haar ondertussen de hemd van het lijf op het gebied van fashion.

Samen met Zonnebrillen.com duikt Jamie Li de kast in van de tweede stijlvolle influencer. Rosanna Gentenaar, ook wel bekend als Billie Rose. Jamie Li snuffelt niet alleen in de kledingkast maar vraagt ondertussen ook naar Rosanna haar ultieme stylingtips.

In de laatste aflevering van de serie 'Een duik in de kast van...' eindigen we met Lizet Greve. Ook in deze aflevering duikt Jamie Li bij de influencer de kast in en vraagt Lizet het hemd van het lijf op het gebied van fashion.