Back to the roots
Volvo

In samenwerking met Volvo werd de mini-serie ‘Back to the Roots’ ontwikkeld, waarin Kim-Lian van der Meij en Patrick Martens met de nieuwe Volvo C40 Recharge een driedaagse roadtrip maken door de Zweedse natuur. Dit Volvo model is niet alleen 100% elektrisch, maar het interieur is ook nog eens 100% leervrij: gemaakt van onder meer gerecyclede PET-flessen en natuurlijke grondstoffen uit duurzame bossen in Zweden.Vandaar dus deze ‘Back to the Roots’.

Ze rijden door de bossen, langs fjorden en een ijskoude zee. Dat laatste ondervinden ze ook aan den lijve. Ze genieten van het betoverende landschap en overnachten midden in de natuur op de plekken van hun dromen. Ze ontdekken typisch Zweedse gebruiken, zoals een ‘fika’ (Zweedse koffiecultuur) en gaan op zoek naar de Swedish Big Five ­– als kersverse winnaar van Het Perfecte Plaatje wil Patrick vooral de eland vastleggen. Natuurlijk krijgt Patrick onderweg een een cursus Zweeds voor beginners van Kim-Lian, wordt er luidkeels meegezongen met de Zweedse playlist en onthult Kim-Lian ook wat haar carrière plannen zijn in Zweden. Uiteindelijk eindigt de roadtrip in de buurt van Göteborg, waar de echte roots van de Volvo C40 Recharge liggen.

Campagne

december 2021 t/m april 2022

&C-Magazine, Andc.tv/Youtube & Socials, &C IGTV-special

De campagne bestaat uit een teaser-video en 3-delige mini-serie; print advertorial en social campagne organisch & paid. De campagne is volledig te zien op www.andc.tv/backtotheroots

 

Trailer

Kim-Lian en Patrick, de hosts van te 3-delige mini-serie in samenwerking met Volvo zorgen voor een flinke dosis gezelligheid, sfeer en inspiratie. Zij spelen namelijk de hoofdrol in de roadtrip Back to the Roots, die te zien is op YouTube, de socials van &C en andc.tv.. Daarin nemen zij ons mee door Zweden. Ze ontdekken typisch Zweedse gebruiken, gaan glampen in the middle of nowhere en op zoek naar de Swedish Big Five, waaronder de wolf, eland en beer. 

Deel 1: 

Kim-Lian van der Meij en Patrick Martens nemen je mee door Zweden in de roadtrip Back to the Roots. Ze rijden in een volledige elektrische Volvo door de bossen, langs fjorden en een ijskoude zee. Dat laatste ondervinden ze in deze video aan den lijve. Ze ontdekken typisch Zweedse gebruiken, gaan op zoek naar de Swedisch Big Five. Als kersverse winnaar van Het perfecte plaatje wil Patrick vooral de eland even vastleggen. Daarnaast geniet het duo van het betoverende landschap. 

Deel 2: 

Kim-Lian van der Meij en Patrick Martens op roadtrip door Zweden. Na een kennismaking en de eerste kilometers is het nu tijd voor dag 2.  Inmiddels zijn zij honderden kilometers, flink wat karaoke momenten en een paar fika’s verder. Kim-Lian die als inwoner van Zweden alle toffe Zweedse gebruiken kent, Patrick die op slag verliefd is op het land en de nieuwe Volvo C40 Recharge die zich helemaal thuisvoelt in Scandinavië. 

Deel 3: 

Aan al het goede komt een eind, zo ook aan de roadtrip die Kim-Lian van der Meij en Patrick Martens maken door Zweden. Ze hebben nog één dag om te genieten van het mooie land én hun nieuwe vriendschap. De eindbestemming van vandaag is Göteborg, het thuis van de nieuwe Volvo C40 Recharge waarin ze rijden. Ook deze keer slapen Patrick en Kim-Lian op een bijzondere plek: een molen, The Mill Hyssna. Om daar te komen rijden ze opnieuw door prachtige natuur.