LIEF VOOR HAAR
Hairlust

&C heeft In samenwerking met Hairlust een campagne ontwikkeld rondom het thema ‘Lief voor haar’. Hairlust zorgt met hun producten voor de innerlijke schoonheid van haar. Van binnenuit. Deze belangrijke waarde wordt vergroot in een 3-delige video-serie: “Lief voor haar”. 

Om meer te weten te komen over vrouwen en hun haar interviewen 3 verschillende vrouwen. Wat zijn hun haarproblemen? Bijvoorbeeld dunner wordend haar, haaruitval na een bevalling of juist heel fragiel haar wat sterker mag worden. Daarnaast gaat de 3-delige video-serie ook over wat hun haar doet met het zelfvertrouwen van de vrouwen. Want laten we eerlijk zijn… Wanneer je een good hair day hebt kan je namelijk de wereld aan en straal je meer dit in tegenstelling tot een bad hair day. 

Campagne
Begin oktober t/m eind oktober - 2021 

&C-Magazine, Andc.tv/Youtube & Socials, &C IGTV-special

Samen met Hairlust maakte &C een 3-delige serie “Ode aan haar”, waarin wordt afgerekend met taboes rondom haarproblemen. Haar Issues? Die zijn geen issue! In de 3-delige serie maak je kennis met 3 verschillende vrouwen, zij nemen ons mee in hun haarroutine. &C gaat aan de slag met dames die in bezit zijn van bijzonder haar. Bijzonder mooi, maar soms ook bijzonder lastig. Kortom: liefde en verzorging is welkom! 

Deel 1: 

In het eerste deel van de serie maken we kennis met Stéphanie. Het haar van Stéphanie (32) is bijzonder mooi en lang, maar wel droog en futloos. Kortom: liefde en verzorging is welkom! Stéphanie woont met haar zoontje van twee ('ik zit in een flinke verbouwing') in Woerden. Ze is samen met haar vriendin een tof kledingmerk begonnen.

Deel 2: 

In het tweede deel van de serie maken we kennis met Rowena. Zo is de krullenbos van Rowena (33) bijzonder mooi, maar vraagt wel om een portie extra liefde. Rowena woont samen met haar zoontje van anderhalf ('hij houdt me lekker bezig') en hondje Angel.

Deel 3: 

In het derde deel van de serie maken we kennis met Fleur. Fleur (28), moeder van twee heeft last van haaruitval. En het is cliché, maar als je haar maar goed zit. Want, zegt Fleur, 'Ik voel me het zelfverzekerdst als mijn haar goed zit.' Ze voegt toe: 'Wel balen, want mijn haar zit het allermooist vlak voordat ik naar bed ga.'