Move Like Mommy
SPA

In samenwerking met SPA heeft &C een campagne opgezet, “Move like mommy”. Als jonge moeder en als je zwanger bent wil je natuurlijk fit zijn en energie hebben door gezond te leven - gezond te eten en, vooral genoeg water drinken en blijven bewegen. &C & SPA gaan moeders daar een handje bij helpen. ‘Hoofd recht, buik vooruit en ‘Move like Mommy…’De voedingsadviezen vliegen tijdens je zwangerschap om je oren. Maar hou-je-vast, want wist je dat voldoende water drinken minstens zo belangrijk is? Dat is goed voor jou én je baby! Niet alleen midden in je zwangerschap, maar ook daarna blijft je baby een echte vochtvreter, dus drinken maar!

Campagne begin oktober t/m eind oktober - 2021 

&C-Magazine, Andc.tv/Youtube & Socials, &C IGTV-special

Andc.tv/Youtube & Socials/&C-Magazine  - SPA MOMENTEN 

Samen met een energieke instructeur en een groep  van 3 zwangere vrouwen hebben we toegankelijke how-to videoserie en advertorials gemaakt, met work-outs voor thuis om (voor zover het kan) in shape te blijven, om flexibel te blijven en dat gecombineerd met heel veel FUN. Want dat moet toch de spirit zijn tijdens de zwangerschap?!

 

In elke aflevering zitten de “EVEN BIJTANKEN SPA MOMENTEN” - dit zijn dé momenten waarin de vrouwen water drinken die ondersteunt worden door tekst/graphics met “Tips & Facts”. De tips & facts verschijnen in beeld en vertellen wat het belang van water drinken is wanneer je zwanger bent, maar ook na de bevalling…