Leukste BankStel van Nederland
Homestock

Leukste BankStel van Nederland

We zaten het afgelopen jaar meer dan ooit thuis. En omdat dat af en toe best zwaar was, zowel voor onze relatie als voor onze bank, bedachten we iets unieks. We gingen op zoek naar het Leukste BankStel van Nederland. En dat hebben we gevonden, hoor. Hun prijs? Het leukste bankstel van Nederland. 

Campagne

21 juli t/m 18 augustus - 2021.

&C Instagram, &C Facebook, &C nieuwsbrief, &C magazine, Advertorial Andc.tv

Video

We kunnen stellen dat elke bank het het afgelopen jaar behoorlijk te verduren heeft gehad. Nog nooit heeft Nederland zoveel op de bank gezeten, gegeten, gelegen, geNetflixed. Arme bank. En niet alleen de bank zelf heeft het te verduren gehad, maar dat geldt natuurlijk ook voor de stellen die er op hebben gezeten. Hoe hebben die het overleefd… Hoe zijn die eruit gekomen… Die is een ode aan alle bankstellen van Nederland. Vandaar de zoektocht naar het leukste BankStel van Nederland. En die hebben we gevonden. In de video gaan we op bezoek bij Eva en Felipe.

&C Magazine

Naast de online campagne bestond deze campagne ook uit twee spreads in het magazine. Hierin is te zien welke bank het winnende koppel heeft gekozen. Ze kregen de keuze uit drie iconische bankstellen van Homestock. Natuurlijk mochten ze alle drie de banken eerst uitgebreid testen. Gewoon, voor hun deur. Ze kozen uiteindelijk voor de Lugano Bank, een bank met persoonlijkheid.