De vuile was van ...
Persil

De vuile was van ...

We kijken graag mee hoe het er bij anderen aan toe gaat. En al helemaal bij bekende mensen. Echter, de meeste interviews, de portretten en het picture-perfect-leven wat we op Instagram zien kunnen we nu wel dromen. Hoe leuk zou het zijn als we nou eens een keer geen gelikt beeld zien, maar juist de onverbloemde realiteit - als we een realistisch inkijkje krijgen in het leven van BN’ers/influencers - en dat we de vragen stellen die doorgaans ook nooit gesteld worden...Prikkelend, gedurfd, met een knipoog. We gaan langs bij Bettina HolwerdaEdsilia RombleyPatrick Martens en Bibi Breijman en vragen naar hun vuile was.

De videoserie

Persil Discs zorgen voor een krachtige vlekverwijdering, langdurige frisheid, stralend schoon en vezel-bescherming. ‘De vuile was van…’ is een vierdelige video-serie waarin we bij een BN’er thuis zijn, door het huis gaan en vragen stellen. In deze serie geen gelikt plaatje, maar de ‘realiteit’. Is het leven van de BN'ers echt zo vlekkeloos?

Online

De video's staan op het YouTube kanaal van &C en aan elke video zit een online advertorial op andc.tv gekoppeld. Daarnaast zijn de video's onder andere gedeeld via Instagram stories, Facebook en de &C nieuwsbrief.

Magazine

Naast de advertorial met YouTube video is er nog een advertorial geschreven voor in het &C magazine. Daarnaast kunnen lezers een gênant vlekverhaal delen en maken zij kans op een jaar lang gratis Persil, oftewel: een vlekkeloos leven.