Let's ride!
Mercedes

Let's ride!

Vier stoere dames, twee net zulke stoere auto’s en een hoop hilarische challenges: dé ingrediënten voor een ultieme roadtrip.Bobbie Bodt, Co Trum, Naomi van As en Ellen Hoog gaan de uitdaging aan. Ze worden verdeeld in twee teams (Bobbie & Co versus Naomi & Ellen), krijgen een stapel kaarten met challenges in hun handen en een elektrische EQA van Mercedes-Benz voor hun neus. En da’s geen straf: de EQA is mooi vanbinnen en vanbuiten en heeft een super-de-luxe design.

Campagne

26 juni t/m 12 juli - 2021

Videoserie andc.tv, &C YouTube, &C Instagram, &C Facebook, &C Nieuwsbrief en &C Magazine.

Videoserie

In de 3-delige online videoserie volgen we 2 teams bestaande uit 2 bekende bevriende vrouwen. Deze teams gaan een superleuke rally met challenges en opdrachten met elkaar aan. Ze rijden dezelfde lengte in kilometers, in tegengestelde richting, naar hetzelfde eindpunt. Van de hoofdwegen af, langs hidden gems in Nederland. En uiteraard in de Mercedes EQA. Samen beleven ze de ultieme roadtrip!

 

Winactie

Bij de livegang van de laatste video geven we twee beste vriendinnen de kansom een weekend weg in eigen land te winnen met een Mercedes EQA. Een compleet verzorgd weekend, met hotelovernachting, diner en een leuke activiteit.