Goedemorgen Vandaag!
Alpro

Goedemorgen vandaag!

De toekomst is volgens Alpro plantaardig. Zij willen iedereen inspireren en stimuleren om vaker plantaardige voeding te kiezen. Met de producten van Alpro eet je helemaal plantaardig en daarom ben je ook nog eens lief voor de planeet. Alle producten hebben een lage CO2- en watervoetafdruk.      

Speciaal voor Alpro heeft &C een driedelige video-serie 'Goedemorgen Vandaag!' geproduceerd waarin we midden in rush hour bij drie influencers aan de ontbijttafel schuiven. In de serie bespreken we hun ideale start van de dag en de overwegingen voor minder suiker en plantaardige variaties.   

 

Campagne

25 februari t/m 17 maart - 2021. 

Videoserie andc.tv, &C YouTube, &C Instagram, &C Facebook, &C Nieuwsbrief en &C Magazine.

Ontbijten bij Saskia Weerstand

In de eerste aflevering van ‘Goedemorgen Vandaag!’ zorgt Saskia Weerstand voor het ontbijt. Saskia is in het dagelijks leven programmamaker, presentatrice en vlogger. Ze vertelt hoe ze gezonder is gaan leven na haar zwangerschap en hoe ze minder suiker is gaan eten. We nemen een kijkje in het hectische ontbijtmoment waar Saskia laat zien hoe ze een gezond, maar toch lekker en gevarieerd ontbijt klaarmaakt.

Ontbijten bij Fit with Marit

In de tweede aflevering van ‘Goedemorgen Vandaag!’ zorgt Marit Kloosterboer voor het ontbijt. Marit is in het dagelijks leven blogger en social worker. Ze is een echt ochtendmens, ze staat vroeg op en kiest een goed ontbijt boven avondeten. Ook haar make-up komt op de tweede plek. Stoor Marit vooral niet als ze gaat ontbijten, daarna is ze klaar om te vlammen. Koffie mag daarbij ook niet ontbreken. In de ochtend zwart, en in de middag een koffie met Alpro Barista Oat. Blijer kun je Marit niet maken!     

Ontbijten bij Lynn van de Vorst

In de laatste aflevering van ‘Goedemorgen Vandaag’ zorgt Lynn van de Vorst voor het ontbijt. Ze vertelt dat ze doordeweeks een lekker ontbijt extra belangrijk vindt. ‘Het liefst ontbijt ik met zo min mogelijk suikers en mijn ultieme favoriet is de breakfast bowl. Een bakje Alpro Mild & Creamy No Sugars met wat bramen, zonnebloempitten en kokosrasp. Koffie mag zeker niet ontbreken: eerst een zwarte om wakker te worden en ’s middags een plant-based cappuccino met Alpro Barista Soya’. In het weekend als ze uitgebreid ontbijt, bakt ze graag havermoutpannenkoeken met vers fruit.