Business met Ballen
Google

Business met Ballen

Tijdens International Women’s Day op 8 maart 2021 organiseert Google het online event BLOEI. Een ‘Talk’ programma om vrouwen te inspireren en te supporten bij het ondernemen. Voor en door vrouwen dus. Aan het woord komt een rits succesvolle onderneemsters van heb ik jou daar. Ze delen hun pieken en dalen en vertellen hoe ze zijn gekomen waar ze nu staan.

In deze driedelige videoserie Business met Ballen stellen we Emilie Sobels, Naima Amdaouech en Delia Erdogan al wat vragen waarom zij zijn begonnen met ondernemen, hoe het nu gaat en hoe ze de toekomst zien.

 

Campagne

18 februari t/m 8 maart - 2021

Videoserie andc.tv, &C YouTube, &C Instagram, &C Facebook, &C Nieuwsbrief en Google kanalen.

 

Waarom je lef moet hebben om te ondernemen

Wilde je net een webshop, eigen horecazaak of winkel beginnen of was je zelfs al bezig, kwam er opeens een pandemie om de hoek kijken. Dag, plannen. Of misschien ben je al ondernemer en geraakt door de economische omstandigheden en mis je iemand die advies kan geven. In deze aflevering vertellen Emilie, Naima en Delia over de start van hun onderneming. Waarom zijn ze gaan ondernemen? Wat was de reactie van hun omgeving? Wat was hun grootste blunder? Of je al even bezig bent of plannen hebt voor een eigen onderneming: hier steek je wat van op. 

Succesvolle vrouwen over de voor- en nadelen van ondernemen

Pieken en dalen, die zijn er. Misschien heb je zelf een eigen bedrijf en heb je dat inmiddels wel ervaren. En natuurlijk laat je je daar niet door tegenhouden, maar tips van ervaringsdeskundigen: ja, graag. In deze tweede aflevering horen we hoe het hen en hun onderneming op dit moment vergaat. Het zijn pittige tijden, hoe slaan ze zich daardoorheen? Wat vinden ze het grote voordeel van ondernemen? En het grootste nadeel? Zijn er misvattingen over ondernemen? Hoe houden ze alle ballen in de lucht en het belangrijkste: zijn ze happy? 

 

Drie onderneemsters vertellen over hun toekomst

Waar begin ik? Doe ik het goed? Hoe krabbel ik op na een tegenslag en hoe vier ik succes? Zomaar wat vragen die je kunt hebben als ondernemer. Google begrijpt dat en wil vrouwen die ondernemen een duwtje (zeg maar duw) in de rug geven. Vrouwen zijn de afgelopen vijftien jaar een belangrijke motor geweest voor economische groei, maar toch is van alle ondernemers in Nederland op dit moment slechts 37 procent vrouw. Daar gaat iets niet helemaal goed... In deze derde en laatste aflevering hebben we het over de toekomst. Waar dromen de dames nog van? Hebben ze vertrouwen in de toekomst? Wanneer ben je als ondernemer geslaagd? En wat is hun ultieme tip voor ondernemers? Je hoort het, nog genoeg te bespreken.