Show me your smile
Philips

Show me your smile. Dat hoef je Elise Boers of Iris Zijlstra geen twee keer te vragen. Maar hoe vaak lachen de dames echt per dag? We liepen een dag mee in hun drukke levens en telden hoe vaak zij die smile op hun gezicht hadden. 

Met haar vlogs komt Elise Boers wekelijks bij meer dan 100.000 mensen binnen. De blonde blogger, vlogger en influencer is lekker zichzelf en lijkt bijna altijd vrolijk. We gingen langs om eens te kijken of dat écht zo is. Elise woont samen met haar vriend Wouter en tweeling Wolf en Luca in een megachill huis in Leiden. Daar begint de dag met koffie. Hét moment van E, zoals ze door vrienden en familie wordt genoemd, om even tot zichzelf te komen als de baby's slapen. Want met een tweeling van nog geen halfjaar is het aanpoten. Maar o zo leuk.

Van haar mooie kiekjes op Instagram worden we meteen vrolijk, maar hoe vaak lacht Iris Zeilstra eigenlijk zelf per dag? We gingen langs en zochten het uit. Als we aanbellen heeft Iris nét haar work-out achter de rug, namelijk hun dagelijkse school run. Hiermee verbrandt ze ongeveer net zoveel calorieën als tijdens een lesje spinnen. Rennen, rennen en nog eens rennen om haar twee dochters Bo en Olivia van zes en vier jaar oud gewassen, aangekleed en met een volle buik op school te krijgen. En dan heeft ze ook nog baby Charlotte van vijf maanden, een man én vier horecazaken. Say what?

De communicatiemiddelen

Bovenstaande campagne liep  in de periode van 24 augustus t/m 30 augustus 2020. Het is naast print ook ingezet op onze social media kanalen. Denk hierbij aan Facebook, Instagram en Youtube. Deze posts waren stuk voor stuk gekoppeld aan een advertorial op AndC.tv.