&C Shopping Spree
Mastercard

De hele maand november kun je met Mastercard met flinke kortingen shoppen tijdens de &C Shopping Spree. Sla je slag en maak kans op de mooiste prijzen. Van de meest wonderlijke stijltangen, föhns en kledingstomers, tot de meest exclusieve beautyproducten en sieraden.  Je vindt aanbiedingen in de categorieën lifestyle, beauty en meer. Betaal met je Mastercard en je bent gelijk in de race om vele prijzen te winnen!

&C Shopping Spree
Je hebt het ongetwijfeld meegekregen: de hele maand november scoor je je favoriete items met korting tijdens &C Shopping Spree, de leukste online pop-up store van Nederland deze kun je vinden op andc.tv/shoppingspree. Best handig, want je hoeft er de deur dus niet voor uit. We strooien met megakortingen op de leukste, lekkerste en beste merkproducten. En it's getting even better: bijna alle items die te koop zijn, kun je ook nog winnen.

De communicatiemiddelen

Bovenstaande campagne liep de gehele maand november. Het is naast print ook ingezet op onze social media kanalen. Denk hierbij aan Facebook, Instagram en Youtube. Deze posts waren stuk voor stuk gekoppeld aan een advertorial op AndC.tv. Bij het doorklikken konden lezers direct hun bestellingen bij het desbetreffende bedrijf kopen.