Help, waar begin ik?
Woonmall Alexandrium

Droomhuis? Check. Nieuwe inrichting? Die vink je niet zo makkelijk af. Geen zorgen: wij helpen je een handje – en als je geluk hebt, hoef je aan het einde van de rit niet eens zelf af te rekenen! Samen met Woonmall Alexandrium en interieurstylist Souraya (@bintihome) maakten we een driedelige videoreeks met interieuradvies, tips en tricks om jouw huis de perfecte make-over te geven. We gingen aan de slag met drie budgetten en drie moods.

De communicatiemiddelen

Onderstaande campagne liep in de periode van 10 december t/m 30 december 2020. Het is naast print ook ingezet op onze social media kanalen. Denk hierbij aan Facebook, Instagram en Youtube. Deze posts waren stuk voor stuk gekoppeld aan een advertorial op AndC.tv.

In deze eerste aflevering laat Souraya zien wat je allemaal kunt met een budget tot € 5.000. Ze laat daarbij drie trends zien: Royal Nomad, Urban 70s, Jungle Chic. Alles binnen budget uiteraard. Welke mood kies jij? 

Ook nu vormen de drie gekozen moods de rode draad: Royal Nomad, Urban 70s en Jungle Chic. Alles binnen die € 10.000 die deze aflevering centraal staat. 

We gingen aan de slag met drie budgetten en drie moods. In de eerste aflevering liet Souraya zien wat je allemaal kunt met een budget tot € 5.000. In de tweede aflevering deed ze dat met een budget tot € 10.000. En in deze aflevering gaan we los met een budget tot 15.000. Katsjing!

Media