Laat van je (h)oren
Disney

Yes, we mogen weer! Disneyland Paris, de plek waar magie tot leven komt, is weer open. Geen betere plek om het kind in jezelf eens lekker los te laten. 

Na een periode waarin de hele wereld op zijn kop stond, is dit meer dan ooit het moment om onszelf onder te dompelen in sprookjes. Het is tijd voor magie. En daar gaan we je een handje, of beter gezegd een oortje, bij helpen.  

Win win win
We geven namelijk een verblijf voor vier personen in Disneyland Paris weg. Je krijgt twee nachten op één kamer voor maximaal vier volwassenen in een Disney Hotel, op basis van beschikbaarheid, inclusief ontbijt en drie dagen onbeperkt toegang tot beide Disney Parken. Dat betekent dus drie volle dagen van vroeg tot laat genieten van al het moois, als eerste in de rij bij je favoriete attractie en met al je favo Disney Figuren op de foto.

Laat je oren zien
Het enige wat jij hoeft te doen is de bekende Mickey-oren opzetten, een foto maken en deze met ons delen via onderstaand aanmeldformulier of op social met de hashtag #laatjeorenzien. Die oren heb je vast nog wel ergens liggen van je laatste bezoek en anders maak je ze heel creatief zelf! 

 

De communicatiemiddelen

Bovenstaande campagne liep in september 2020. Het is naast print ook ingezet op onze social media kanalen. Denk hierbij aan Facebook, Instagram en Youtube. Deze posts waren stuk voor stuk gekoppeld aan een advertorial op AndC.tv.