Happy Hacks
Nivea

Een nieuwe week betekent nieuwe ronde en nieuwe kansen. Samen met Iris Enthoven en Nivea geven we je voor elke dag van de werkweek drie Happy Hacks om jouw dag net wat leuker te maken.

De communicatiemiddelen

Bovenstaande campagne liep  in de periode van september 2020. Het is naast print ook ingezet op onze social media kanalen. Denk hierbij aan Facebook, Instagram en Youtube. Deze posts waren stuk voor stuk gekoppeld aan een advertorial op AndC.tv.

Vandaag laten we je zien hoe je die (te) kleine spijkerbroek toch smooth aantrekt, geven we de ultieme tip om drie keer zoveel kleding in je kast kwijt te kunnen als normaal. Superhandig, al zeggen we het zelf. En we leren je een kaars aan te steken zonder je handen te branden. Allemaal om je maandag nog leuker te maken.

Vandaag laat Iris zien hoe je voorkomt dat de spiegel in je badkamer beslaat tijdens een douchebeurt. Tipje van de sluier: scheerschuim... ja, echt. Vervolgens stapt ze op de fiets en geeft ze ons echt een megagouden tip: zo voorkom je enorme blunders op de fiets als je dat allerkortste jurkje of rokje aanhebt én er ook nog eens een windvlaag voorbijkomt. Want een giga-inkijk willen we niet. Tenslotte geeft ze een demonstratie hoe je zonder te knoeien met je bord op schoot voor de tv kunt eten. Easy as that!

Vandaag laat Iris zien hoe je nergens meer aan blijft haken of tegenaan stoot met de stofzuiger. Deze hack is vrij hilarisch. Ook laat ze zien hoe je irritante foundationvlekken in no-time uit je kleding krijgt. En dat is makkelijker opgelost dan je denkt. Tenslotte laat Iris ons zien hoe je een kookboek gebruikt zonder dat er tijdens het snijden, pureren, bakken, braden en koken vette, vieze vingers op komen én hoe je voorkomt dat je kleren vies worden. En daarvoor heb je alleen een kledinghanger nodig. Volg jij het nog?

Vandaag laat Iris zien hoe je je rits weer supersmooth maakt. Zo gaat je broek, jurk of tas weer dicht en hoef je 'm niet weg te gooien. Lekker duurzaam. Vervolgens laat ze zien hoe je heel makkelijk en snel je fruit of groenten snijdt. In één beweging is alles doormidden. It's magic. Ten slotte geeft Iris ons de ultieme tip in een heel herkenbare situatie: wat moet je doen als je het achterkantje van je oorbel weer eens kwijt bent? Want ook die hoef je niet weg te gooien, hoor.

Op deze laatste dag laat Iris zien hoe je die irritante kriebeltrui weer kunt dragen zonder dood te gaan van de jeuk. Wij hebben de ultieme tip. Haal wel even je conditioner uit de badkamer... Vervolgens gaat ze haar nagels lakken en laat ze ons zien hoe je die in no-time droog krijgt. Wel zo handig, toch? Helemaal als je naar de wc moet of je telefoon wil opnemen. En glij jij ook weleens onderuit op die mooie maar gigahoge hakken (au!)? Kijk dan gauw de video, want deze hack gaat je helpen. Kun je die high heels zonder zorgen aan dit weekend.

Media