Nicolette in de keuken
Hello Fresh

In samenwerking met Hello Fresh kookt Nicolette Kluijver samen met haar kids én laat haar favoriete gerechten zien tijdens Een Kijkje in de Keuken

Samen koken is veel leuker. Nicolette haar keukenprins(es)jes helpen een handje in de keuken. En dat ging er zo aan toe

Ook zo'n behoefte aan balans na de feestdagen? Vanaf nu staan er elke week drie Balansrecepten op het menu en Nicolette mocht een favoriet kiezen. Deze gevulde courgette met feta-tomaatsalade was meteen favoriet en wij snappen wel waarom: dit recept bevat 600 gram groente en serveer je met volkorenrijst. Even snijden, bakken, in de oven - even afkoelen - en genieten maar! Dat is nog eens een goed begin van het jaar!

Wat staat er vandaag op het menu? Nicolette eet al zo lang ze zich kan herinneren vegetarisch. Deze naanpizza met groente en geitenkaas heeft alles wat Nicolette wil in een maaltijd! De naanpizza bevat minder calorieën dan normaal pizzadeeg, het zit boordevol groente en de geitenkaas maakt het lekker smeuïg. Pizza op z'n best!

Er staat vandaag een echte familiemaaltijd op het menu bij Nicolette: burger met pittige groene peper. Speciaal voor haar kinderen, want Nicolette eet zelf al jaren vegetarisch. Haar kinderen zijn gek op comfort food, alleen de pittige pepers in dit recept... die laten ze liever links liggen. Extra pepertje voor papa dan maar.

"Wat koken we vandaag?" Drukke baan, drie kinderen en een hele beestenboel. Nicolette is druk, druk, druk. Een supersimpel én superlekker recept is dan geen overbodige luxe. En er zit ook nog eens gember in - Nicolette haar lievelingsingrediënt! Kinderen en groente eten kan soms een ingewikkeld verhaal zijn bij Nicolette thuis. De broccoli in dit recept is 'vermomd' als rijst. De perfecte manier om eenvoudig veel groente te eten. Én al in 20 op tafel!

Media