Met je handen in het haar
Hizi Hair

Nu de deur van de kapper tijdelijk is gesloten, zitten we massaal thuis met onze handen in het haar (en in die van onze koters, maar dat terzijde). &C sloeg daarom de handen ineen met Hizi Hair, want deze experts staan te popelen om hun kennis met ons te delen. Het resultaat? Praktische tutorials waarmee je jouw lokken in no time weer gezond en glanzend krijgt.

In de eerste tutorial Met je handen in het haar delen de haarstylisten van Hizi Hair makkelijke tips & tricks die jij thuis kunt toepassen. Want ook al zit je op de bank in je joggingbroek, van een verwaarloosde coupe knapt niemand op.

In de tweede tutorial Met je handen in het haar delen de haarstylisten van Hizi Hair makkelijke tips & tricks om je uitgroei te verbergen. Want ook al zit je op de bank in je joggingbroek, van dat kleurverschil wordt niemand blij.

In de derde tutorial Met je handen in het haar delen de haarstylisten van Hizi Hair makkelijke tips & tricks om van je gevoelige hoofdhuid af te komen, maar ook vertellen ze hoevaak je je haar eigenlijk moet wassen. Want ook al zit je op de bank in je joggingbroek, van een vette coupe wordt niemand vrolijk.

In de alweer vierde tutorial Met je handen in het haar delen de haarstylisten van Hizi Hair makkelijke tips & tricks om je haar goed te verzorgen én in model te krijgen. Want ook al zit je op de bank in je joggingbroek, van die ontplofte coupe wordt niemand blij.