Koken uit de box
Hello Fresh

In samenwerking met Hello Fresh gaat Nicolette Kluijver Koken uit de box bij de mensen thuis. 

Wie staat er bij Nicolette voor de deur?

 

Nicolette kookt in deze aflevering uit de box met Katrien. Een alleenstaande moeder met drie dochters én een eigen bedrijf. Nieuwsgierig hoe ze naast alle drukte elke avond een verse maaltijd op tafel zet? Nicolette duikt de keuken in en vraagt haar het kookschort van het lijf.

Nicolette kookt in deze aflevering uit de box met Floor. Een drukke moeder die samen met haar man, drie kinderen én hond in een prachtig verbouwd klooster woont. Nieuwsgierig hoe ze elke avond een verse maaltijd op tafel zet? Nicolette duikt de keuken in en vraagt haar het kookschort van het lijf in de leukste keukenquiz van Nederland: 'Pannetje op, pannetje af'.

 

In aflevering 3 van koken uit de box met Nicolette gaat ze langs bij Alan en Jerry in Amsterdam. Deze drukbezette keukenprinsen zijn stiekem best moeilijke eters en gaan samen met Nicolette de vegetarische moussaka maken. De tafel is deze keer netjes gedekt, maar eigenlijk eten ze liever niet aan tafel. Waar wel? Dat ontdek je tijdens de leukste keukenquiz van Nederland. Nicolette vraagt hen het kookschort van het lijf en ontdekt alle (keuken)geheimen van deze twee bezige bijen.

Media