Bedportret
Swiss Sense

In &C's serie Bedportret gunnen drie koppels ons een exclusief kijkje tussen hun lakens. De perfecte gelegenheid om ze het nachthemd van het lijf te vragen. Geheimen, juicy stories, gênante momenten en toekomstdromen: letterlijk alles komt voorbij. 

Oproepvideo
Zijn jij en je lover bereid te delen wat het bed voor jullie betekent? Wacht geen seconde langer en geef je op voor de nieuwe videoserie BedPortret, waarin we jou en je partner in onze &C Slaapkamerstudio willen vastleggen. Al jaren gelukkig getrouwd, een lange afstandsrelatie of pas nét verliefd, iedereen mag meedoen. Als bedankje voor je openheid ontvang je bij deelname een lekker knus &C x Swiss Sense-pakket. Gunnen jullie ons een kijkje tussen de lakens?

Terwijl de stellen het zichzelf gemakkelijk maken in bed, beantwoorden ze vragen over hun relatie. Op welk moment kwamen ze erachter dat de ander de ware was en hoe goed kennen ze elkaar nou eigenlijk écht? Jep, onze stellen worden inderdaad een beetje op de proef gesteld. Van elkaar beschuldigen van snurken tot aan het bespreken van de eerste keer: geen bedgeheim blijft onbeantwoord.

Waar het in aflevering één over de eerste ontmoeting en de eerste keer seks ging, ligt de focus in deze tweede aflevering op het nu. Wederom gaan onze koppels volledig met de billen bloot. Ze geven antwoord op de vraag hoe vaak ze nou eigenlijk 'Ik hou van je' in elkaars oor fluisteren, vertellen hoe tevreden ze zijn over hun seksleven en biechten op waar de meeste dagelijkse ruzies over gaan.

In aflevering één ging het over de eerste keren, in de tweede aflevering hadden de stellen het over het heden en in deze laatste aflevering doen we een sprongetje verder in de tijd. Juist, onze koppels babbelen gezellig over de toekomst. Hoe ziet hun leven er over drie jaar uit? Hebben ze liever een kind, een kat of een hond en hoe ziet de ander er uit als bejaard bessie? Ach, zolang vriendlief maar geen bierbuik krijgt is het allang goed, toch Floortje?