Never Stop Playing
Magnum

Zeg nou zelf: Het leven is toch veel te kort om altijd maar binnen de lijntjes te kleuren? Je leeft maar één keer – zover we weten – maak er dan op z’n minst iets leuks van. Dus is het jouw ultieme pleasure om eens in je joggingbroek naar je werk te gaan? Gewoon doen. Fiets daarna door naar een veel te duur restaurant, koop onderweg dat jurkje waar je al weken op aast, trommel al je vrienden op en proef alle cocktails op de kaart. Geraldine en Dio doen het voor en delen hún ultieme playful moment. 

Winactie
De video's van Geraldine en Dio werden ondersteund door een winactie. Door een eigen 'never stop playing-moment' via Instagram te delen maakte je kans op toegang tot de Magnum Playground. Een exclusief Magnum-event met als thema Never Stop Playing, ínclusief overnachting!

Aftermovie
Magnum weet hoe ze ijsjes moet maken, maar ook hoe ze een party moet throwen. Het poepiechique Waldorf Astoria Hotel omgeturnd tot de Magnum Playground. Er werd naar ondergoed gespiekt, shotjes gedronken en wild gedaan. Kijk maar naar de advertorial op AndC.tv en onderstaande aftermovie.