Laat maar zien dan!
Philips

Philips zegt: “…There is always a way to make life better…” met geweldige innovaties en technieken die jouw leven leuker, beter en vooral dus makkelijker maken. Wij zeggen: Laat maar zien dan! 

Campagne
De campagne ‘Laat maar zien dan’ is een video-format waarin we voor onze doelgroep op een relevante wijze aantonen dat het echt waar is wat er beloofd wordt. Wij gingen het testen en daarmee dus bewijzen. Uitvergroot en met een knipoog. 

De tests vonden plaats in onze lekker doorgetelde &C TestStudio. Onder leiding van onze centrale presentator en in dit geval testgoeroe Mandy Woelkens. We laten elk Philips-product steeds een ‘battle’ aangaan met een ‘concurrent’. Dit deden we aan de hand van onze testtwins Luci en Mare. Laat maar zien dan! 

Oproepcampagne test twins
De eeneiige tweeling werd gecast aan de hand van een oproepcampagne via &C, waar maar liefst 500 identieke tweelingen gehoor aan gaven. 

Philips SpeedPro Max Aqua
In de eerste battle is te zien hoe de een met een ouderwetse stofzuiger-met-snoer en losse dweil aan de gang gaat, de ander met de Philips SpeedPro Max Aqua. Bekijk de volledige advertorial hier. Elke battle werd ondersteund door een teaser. Hier gaven we de kijkers nogmaals de kans om deel te nemen aan de winactie en dus eventueel het desbetreffende product te winnen.

Philips Lumea Prestige
De tweede battle laat zien hoe we nog langer kunnen genieten van haarvrije benen. We zien hoe het ouderwetse scheermesje het opneemt tegen het IPL apparaat van Philips. Bekijk de advertorial hier. Ook deze video werd ondersteund door een teaser waarin duidelijk werd dat je het product kon winnen. 

Philips PerfectCare Expert Plus
in de derde video is te zien hoe snel strijken eigenlijk kan gaan als je gebruik maakt van het Philips product. We zien een battle tussen het ochtendritueel en het strijken. Bekijk de advertorial hier. Ook dit product was uiteraard te winnen. Aan de hand van deze teaser werd dit nogmaals onder de aandacht gebracht. 

Philips Sonicare DiamondClean Smart
Mare kreeg van testgoeroe Mandy een ouderwetse tandenborstel voorgeschoteld, Luci de Philips Sonicare DiamondClean Smart. Zie hier de advertorial op AndC.tv. Thuis testen? Dat kan! Aan de hand van deze teaser was te lezen hoe je ook alweer mee kon doen.