Slaap event
Estée Lauder

In je mooiste pyjama de &C-redactie ontmoeten, terwijl je getrakteerd wordt op een uitgebreide beautybehandeling voor de nacht? Yes, please! Zeker als je ook je bestie mag meesleuren, je hapjes en drankjes krijgt voorgeschoteld én de kans bestaat dat Chantal Janzen herself nog even langskomt... 

Oproepcampagne
Ter ere van Wereld Slaapdag organiseerde &C in samenwerking met Estée Lauder een exclusief slaapevent op 15 maart. Om iedereen een kans te geven werd werd er een oproep geplaatst op onze social kanalen. Aanmelden kon via deze advertorial. Helaas kon niet iedereen winnen. Maar niet getreurd. De campagne werd namelijk ook nog ondersteund met een winactie. Iedereen maakte naast dit event ook nog kans op een mooie goodiebag ter waarde van €440.

Het event
Deze avond stond een team van experts klaar om de winnaressen te voorzien van een uitgebreid beautyritueel voor de nacht. De toekomstige winkel van &C in de Amsterdamse Van Woustraat werd omgeturnd tot een beautysalon met slaapkamer. Daar konden de winnaressen zich tegoed doen aan healthy snacks, drankjes en muziek.

Ook Chantal kwam nog even buurten. In pyjama deelde ze haar beautyritueel voor de nacht: ‘Van mijn moeder heb ik geleerd om altijd met een schoon gezicht te gaan slapen.’ Een schoon gezicht is inderdaad een goed begin, maar met de nachtlijn van Estee Lauder geef je net dat beetje extra. Vraag maar aan de winnaressen, want die verlieten met een dikke glimlach en verzorgde huid de pyjamaparty. Mét een goedgevulde goodiebag natuurlijk!