Plan de Champagne
Moët & Chandon

Champagne is the only wine that leaves a woman beautiful after drinking. Madame de Pompadour had het in de achttiende eeuw al heel goed begrepen. En niet alleen omdat ze fan was van het Franse Champagnehuis Moët & Chandon. Deze allereerste it-girl was de pionier van de literatuur, intereur en stijl - muren van goud! Kleurrijke jurken! - en heeft er mede voor gezorgd dat Parijs de Europese hoofdstad werd van smaak en cultuur. En ze zette de toon voor alle it-girls die nog zouden volgen, want champagne is nog steeds het nummer één drankje tijdens feesten en partijen. 

Roze Wolk
Deze Rosé Capsule-collectie van Moët & Chandon in dan ook een eerbetoon aan Madame de Pompadour, die zo razend enthousiast was over het chique drankje. Het roze design is al een musthave op zich. En dan is de smaak ook nog eens fantastisch, en herkenbaar uit duizenden. 

Advertorial & Sweetheart
Zoals in bovenstaande afbeelding te zien is, is Moët & Chandon twee keer teruggekomen in &C. De advertorial werd ondersteund door een plek op de sweetheart pagina. 

Media