Philips
Philips

Philips is een toonaangevende aanbieder van gezondheidstechnologie, die zich richt op het verbeteren van de gezondheid van mensen en het bereiken van betere zorgresultaten binnen het gehele gezondheidscontinuüm, van gezond leven en preventie tot diagnostiek, behandeling en thuiszorg. Klinkt super! Vooral technisch. In hun communicatie willen ze wegstappen van deze technische communicatie maar meer gaan zitten op de beleving door menselijke en herkenbare momenten en situaties te laten zien. 

&C test 
Marmeren plankjes, mooie potten, kristallen glazen met een gouden randje: we doen er alles aan om onze badkamer mooi Instagrammable te maken. Maar die tandenborstel, die verpest de boel een beetje. In bovenstaande video test Nina Verberne voor ons de Philips Sonicare DiamondClean Smart! Bekijk de gehele advertorial op Andc.TV hier.

Smile!
De test werd ondersteund met twee pagina's in &C: Een Advertorial en een stukje tussen de sweethearts. Beide pagina's gaven de mogelijkheid om het product te scannen om zo het item direct te kunnen shoppen. 

Samenwoonmonologen
Wendy woont sinds kort samen met haar vriend. En dat levert verhalen op. In De Samenwoonmonologen deelt ze elke week de meest frustrerende (en vooruit: soms ook de gezellige) aspecten van het samenwonen. Want zo’n vent in huis: het is effe wennen. Ook Philips komt hier aan bod. Zo worden de Philips baardtrimmer, stofzuiger en tandenborstel in de spotlights gezet tijdens deze verhalen.

Bekijk ze hier:

Samenwoonmonoloog #5: De baardtrimmer
Samenwoonmonoloog #12: De stofzuiger
Samenwoonmonoloog #19: De tandenborstel