Zonder moeite. Zo gefixt.
Groenland

Groenland Natuurlijk Schoonmaakazijn gebruikt de natuurlijke kracht van biologisch afbreekbare azijn van natuurlijke oorsprong. Schoonmaken met Groenland Natuurlijk Schoonmaakazijn is schoonmaken met een schoon geweten! 

Doel
Wij willen Groenland met een glimlach, sympathiek en verrassend neerzetten bij onze doelgroep - millenial vrouwen - die in basis best wel verwend en veeleisend zijn.

Campagne
De campagne "Zonder Moeite. Zo gefixt." bestaat uit 4 artikelen (tekst en beeld) op AndC.tv. Deze artikelen werden aangestuurd via de &C Facebook.

Zo houd je je haarborstel schoon (en wordt je haar supershiny)
Je haar is belangrijk. Een vette coupe? No thanks. Daarom heeft je haarborstel af en toe een wasbeurt nodig. Want een vieze borstel, betekent een vies kapsel. In deze advertorial op AndC.tv is precies te lezen hoe je dit kunt doen.

No sweat: zo fix je dat shirtje met zweetvlekken
Je mooiste shirtje is altijd wit. Maar op de een of andere manier zitten er na een paar keer dragen altijd zweetvlekken in. Niet omdat je zweet hoor. Maar blijkbaar toch wel. En wat moet je dan? Lees dat snel hier

Zo wordt je was nog zachter dan een pluchen teddybeer
Laten we eerlijk zijn: de was doen is niemands hobby. En als je dan ook nog eens je nieuwe spijkerbroek mee laat draaien, en het ding eruit komt als een natte krant, dan wil je eigenlijk gewoon je wasmachine de deur uit doen. Bestaat er niet een soort droogshampoo voor kleren? Laten we dat hier eens bekijken.

Een écht lekker bakkie thee: Zo ontkalk je in no time je waterkoker
We slurpen er wat op los. Kopje muntthee, kopje groene thee, kopje ik-heb-teveel-stress-thee of een kopje ik-wil-slapen-thee. De waterkoker maakt dan ook aardig wat overuren. (Net als je blaas trouwens.) Éen nadeel: van al die kopjes thee krijg je een dikke laag kalk in je waterkoker. bekijk deze advertorial om te zien hoe gemakkelijk dit op te lossen is!