L'Oréal Professionnel
L'Oréal Professionnel

Het komt je vast bekend voor: je wil een nieuwe coupe of haarkleur maar het ontbreekt je aan inspiratie. En de kapper knipt en kleurt het vaak precies níét zoals je hoopte. Wat dan? Er is nu een oplossing! EN, het klinkt bijna te mooi om waar te zijn: in slechts dertig minuten highlights in je haar. Toch kan het. 

L’Oréal Professionnel is wereldwijd een premium salon merk voor haarkleuring, styling en verzorging. L'Oréal Professionnel ontwikkelt producten en services voor en mét hair artists – waaronder Leco Zadelhof.

Briefing
"Ontwikkel twee video-concepten voor de introductie van twee nieuwe producten - Style My Hair App en Blond Studio Instant Highlights. Met Leco als autoriteit.​"

3D App-hulp 
Leco laat Annet de Style My Hair-app van L’Oréal Professionnel zien. Daarin zit een functie met 3D-haarkleur try-on, waardoor je heel makkelijk nieuwe coupes en kleuren kunt uitproberen. Hoogblond, kastanjebruin, paars, groen, dieprood, alles is mogelijk. Van klassiek tot gedurfd. Leco en Annet gaan met de app samen op zoek naar een nieuwe haarkleur (volgens Leco heeft ze een flinke opfrisbeurt nodig), en daarna is het tijd voor een.... Lecover. 

Onderaan de advertorial op AndC.tv is er de optie om direct de app te downloaden op je eigen telefoon. Ook kun je meteen opzoek naar een L'Oréal Professionnel-salon bij jou in de buurt.

Instant Highlights
Tot voor kort duurde het laten zetten van highlights bij de kapper al snel zo’n twee uur. Folies erin en wachten maar... Alleen daar heb je natuurlijk niet altijd tijd voor. Want: werken, sporten, baby’s voeden (en het leven zelf) kosten gewoon veel tijd. Maar vanaf nu kan het dus in een half uurtje.

Met de Instant Highlights van L’Oréal Professionnel kan een colorist in een salon bij jou in de buurt in no-time highlights in jouw coupe. Daarmee is het bijwerken van jouw uitgegroeide lokken ineens een stuk makkelijker geworden. Ook kun je met deze supersnelle nieuwe service je gezicht meer accent geven en je voorste lokken oplichten,  ook wel contouring genoemd. Dertig minuten, klaar ben je.

De communicatiemiddelen
Onderstaande video's zijn in de periode van 12 april t/m 7 mei - 2018 ingezet op onze social media kanalen. Denk hierbij aan Facebook, Instagram en Youtube. Deze posts waren stuk voor stuk gekoppeld aan een advertorial op AndC.tv waar je uiteindelijk ook werd geleid naar de desbetreffende producten van L'Oréal Proffesionnal.