Oh Baby!
Etos

Een van de belangrijkste domeinen van Etos is de wereld van zwangere vrouwen, baby’s en jonge moeders, met kinderen van 0 tot 4 jaar. Producten voor baby’s, maar ook voor papa’s en mama’s in deze fase. Het doel van Etos was om vanaf 2018 dit domein nieuw leven in te blazen. Nu zorgde de zwangerschap van Chantal Janzen natuurlijk voor de perfecte timing voor een intensieve samenwerking met &C.

De campagne is bekroond met een Mercur voor Parntership van het Jaar 2018.

Doel
Het doel is het ontwikkelen en aangaan van een intensief partnership op dit domein en het cureren van door &C gemaakte content. Op alle platformen: print, online en live. En dat op lange termijn.

Campagne
Met als thema Oh Baby! is exclusief voor Etos een volledige &C-special gemaakt. Deze special was gratis te verkrijgen via de Etos-winkels bij aankoop van luiers en billendoekjes, én in de losse verkoop.

&C Oh Baby!-special
Het magazine gaat over, jawel, babys, zwanger zijn, bevallende BN'ers, niet zwanger zijn en meer. Wat staat je als toekomstige moeder (van bijvoorbeeld je eerste kindje) in godesnaam te wachten tijdens en ná de zwangerschap? Wat komt er kijken bij een bevalling? En wat moet er allemaal gekocht worden voor de kleine? De &C-special was vanaf 12 maart 2018 gratis verkrijgbaar bij twee actieproducten in alle filialen van Etos. Vanaf 27 maart 2018 lag de special voor € 4,99 bij o.a. Ako, Bruna, Albert Heijn en Jumbo.

Kick-off
De kick-off van deze samenwerking was op de Negenmaandenbeurs, waar het thema Oh Baby! doorgevoerd was op de Etos-stand. Met beeld en speciaal ontwikkelde oproepvideo’s met Chantal Janzen en winacties, waaronder een new born-fotoshoot en je eigen gepersonaliseerde cover. ‚Äč

En wie was daar ook? Je raadt het. Annet dook als een Raket tussen de babydoekjes en dikke buiken. Zo bracht ze ook een bezoekje aan de Etos-stand waar de pasgeboren &C Oh Baby! special te zien was. Dit en veel meer babystuff in onderstaande vlog.

Winactie
Tijdens de winactie kregen kersverse mama's de kans een op eigen covershoot, samen met hun kleintje(s). Deze winnaressen kregen een uniek, gepersonaliseerd exemplaar van de &C Oh Baby! Special.

Etos Baby
In navolging van deze campagne zijn wij met de BrandStudio de vaste content-partner voor Etos op het domein Baby. Wij ontwikkelen en produceren exclusieve content voor het Etos Baby Platform.