Official opening
Hudson's Bay

Hudson’s Bay, de nieuwe fashion retailer van Canadees origine opende in 2017 haar deuren in Nederland. En, &C was erbij! Van stylingsvideo's met zes verschillende mode muzes - ondersteund door een mooie openingsspread in de &C - een vlog met onze reporter Annet Raket rondom opening Hudson's Bay, tot aan een een ballenbak paradijs midden in het gigantische warenhuis. 

 

Briefing
"Ontwikkel een awareness-campagne rondom de opening van hun winkels in Nederland. Amsterdam als eerste, gevolgd door Rotterdam."

Campagne
&C was erbij! Chantal Janzen deed de officiële opening van de Amsterdam-vestiging. Onze razende reporter Annet Raket vlogte de openingsavond en de rode loper. En als grote eyecather hadden we een reizende ballenbak – uiteraard met roze en witte ballen – in de winkels in Amsterdam en Rotterdam neergezet. Verder werd de opening ondersteund met een printcampagne in &C en stylingvideo’s op andc.tv en &C social media.

&C Ballenbak
Bij binnenkomst van Hudson's Bay in Rotterdam kreeg je een verrassing van jewelste. Want je kon in de knalroze &C The Room een '&C for your selfie' schieten. In dit roze huis vol spiegels, een soort infinity room,  kon je niet alleen piekfijne foto's schieten maar ook een duik nemen in de roze ballenbak.

Zes mode muzes
De campagne werd ingezet in combinatie met de stylingvideo's van zes modemuzes, onder wie &C-reporter Annet Raket. Elke week werd er een nieuwe, verfrissende video gedeeld op Andc.tv in combinatie met een advertorial, waarin je werd voorzien van en flinke dosis stijl inspiratie voor het komende seizoen. Uiteraard konden alle mooie items ook meteen geshopt worden bij Hudson's Bay. 

Annet Raket x Hudson's Bay
Robin Balou x Hudson's Bay
Céleste Celtique x Hudson's Bay
Andrea x Hudson's Bay
Lotje x Hudson's Bay
Phoebe x Hudson's Bay

Print
Zoals aangegeven is een printcampagne rondom de opening van Hudson's Bay een ondersteunende factor geweest. De diversiteit van het warenhuis werd in de spotlights gezet aan de hand van deze openingsspread. Maar dit niet alleen, ook werden deze lezers naar de videoserie geleid waarin zes modemuzes de lezer konden voorzien van de beste tips en adviezen. Ieder geheel in eigen stijl. Deze 2/1 was zichtbaar in &C editie 8, november 2017.