Kontest
WE Fashion

Mannenbillen zijn er in alle vormen en maten. In samenwerking met fashionketen WE gingen we op zoek naar de mooist verpakte bil-exemplaren. Wie stuurde de beste #bilfie en won de Kontest?

Bilfie

Een goede jeans-fit kan voor mannenbillen veel verschil maken. Daarom sloegen &C en WE Fashion de handen ineen. De zoektocht naar de lekkerste denim (mannen)billen van Nederland startte met een ‘bilfie’: een selfie van de (verpakte) billen.

Aanmeldingen

Aan de oproep van Chantal Janzen tot het uploaden van een #bilfie, gaven bijna 300 mannen gehoor. Uiteindelijk gingen er tien billen door naar een online stemronde. De finalisten werden nogmaals gekeurd op de blauwe loper.

Jury

De juryleden keken vooral naar de denim-fit en vorm van de billen. In speciale video-Denim Talks gaven ze bovendien tips en tricks voor het kopen van de juiste jeans. Vier perfect verpakte mannenbillen (elk met een andere Blue Ridge denim-fit) werden vervolgens tot winnaars verkozen. Zij wonnen een professionele fotoshoot in &C en een jaar lang gratis Blue Ridge denim.